Ir vėl rugsėjo 1-oji...

Ir vėl rugsėjo 1-oji...

🎈Ilgai laukta rugsėjo 1-oji! Jau tuoj prasideda:

- tankesni kamščiai, aka reikės anksčiau keltis ⏰
- galvosūkiai, ką įdėti vaikams užkandžiams 🥪, kad būtų paragauta nors kiek kokybiško maisto, o ne tik pūstų kukurūzų iš klasės draugo dėžutės
- dažnesni vakariniai durų trankymai 🧨, ypač rugsėjo mėn., kai vaikas pavargęs nuo ženklesnių kasdienybės pokyčių
- "neturiu ką apsirengti" bėdos, kai visa spinta išversta, o vaikas vis dar pusnuogis 🤦‍♀️

📌📌📌Nežinome, kokio amžiaus jūsų vaikas (jei apskritai turite), bet jei nors kiek susitapatinate su anksčiau aprašytais "ilgai lauktais malonumais", mūsų asmeninės rekomendacijos kaip rudenį pasitikti sklandžiau yra šios:
- išnaudokite šią savaitę pratinimuisi ankstesniam kėlimuisi ⏰ (po 15 min. kasryt vis anksčiau ir anksčiau yra tikrai įveikiama!)
- susiplanuokite bent kelių dienų užkandžių dėžutes (nuskustos ir į kelias dalis išilgai perpjautos morkos 🥕yra vienas iš snacks'ų, patinkančių vaikams ir puikiai tinkančių tėvams)
- jei tik turite galimybę, stumtelkite būrelių 🤸‍♀️ pradžią porai savaičių tolyn į rugsėjį - vaikas apsipras mokykloje, tuomet galės nerti į naujas pažintis ir veiklas
- peržiūrėkite sukauptą garderobą jau dabar 👕 👖 🧣. Būkite empatiški. Kartais juk tikrai tos kelnės (ypač džinsai) gali veržti, spausti, varžyti judesius. Pasiūlykite vaikui iš vakaro susidėti drabužius, kuriuos vilksis rytą. Atsakomybės permetimas šioje vietoje daro stebuklus.

🧘o svarbiausia - pasirūpinkite savimi.
Grįžti į tinklaraštį